BARI leto-jesen 2022.

NOVO U PONUDI !!!

Direktni letovi iz Beograda: PONEDELJAK / ČETVRTAK / NEDELJA

Individualni polasci od 05.06. – 27.10.2022.

UKLJUČENO: SMEŠTAJ + TRANSFER

Program putovanja / Cenovnik br. 1 koji važi od 08.09.2022.

3, 4, 6 noći

(hotel + transfer)

Cene u tabeli su izražene u € po osobi + avio karta već od 200€ po osobi*

Period / tip sobe

05.06. - 27.10.2022.

3 noći 4 noći 6 noći
DBL stand 169 209 289
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba; BB- noćenje sa doručkom; HB – polupansion (doručak i večera); FB- pun pansion (doručak/ručak/večera); RO- najam apartmana; eco – economy soba; blc – soba sa balkonom; SV – soba pogled more; GV – soba pogled kopno; Std – standard soba; chd – dete; adl – odrasla osoba.

 

*AVIO KARTE:
Putovanje je osmišljeno za individualne putnike. Mogućnost kupovine avio karte na letovima avio kompanije AIR SERBIA. Avio karte se rade na upit, prema trenutnim pravilima, tarifama i raspoloživosti u momentu rezervacije. U slučaju otkaza rezervacije avio prevoza, primenjuje se otkazna politika avio kompanije.

NAPOMENA: Agencija FIBULA je navela datume do kada važe cene sa popustom hotela sa oznakom EB (rani buking). Hotel može u zavisnosti od svoje popunjenosti eventualno produžiti ili ukinuti popust, o čemu agencija Fibula nije unapred obaveštena. 

CENA UKLJUČUJE:

CENA NE UKLJUČUJE:

Individualni program putovanja BARI:
1. Dan BEOGRAD – BARI. Individualna organizacija odlaska na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre poletanja aviona. Let do Baria. Individualni transfer od aerodroma do odabranog hotela. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti). 
2. Dan – pretposlednji dan - Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.  Obaveštenje o zakazanom vremenu transfera na aerodrom dobijate 1 ili 2 dana pre povratka putem poruke na recepciji Vašeg hotela. 
Poslednji dan - Po odjavljivanju iz hotela (vreme odjave-prema pravilima hotela, do 10h, a najkasnije do 12h), transfer dolazi po Vas u zakazano vreme i prevozi Vas do aerodroma Wojtyla Bari. Odlazite do šaltera za check-in i prijavljujete se za put i predajete prtljag. Prolazite pasošku i carinsku kontrolu i pratite broj izlaza (gate) i vreme za ukrcavanje.
KRAJ USLUGE.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.

1. Gotovinsko plaćanje: 40% od cene aranžmana (hotel + transfer) prilikom rezervacije, ostatak 21 dan pred put.
AVIO KARTE se placaju 100%
2. Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
3. Kreditne kartice: Banca Intesa ili Poštanska Štedionica na 6 rata bez uvećanja (Master Card, Visa), 40% od ukupne cene aranžmana plaćanje odmah prilikom rezervacije, 60% na rate karticom.
4. Čekovima građana: 40% akontacija od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na 6 rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu).
5. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.

VIZA, PUTNA DOKUMENTA i COVID USLOVI:
Viza za državljane RS nije potrebna, pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka). Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja. Covid uslovi za putovanje u inostranstvo kao I za ulazak u Srbiju zavise od trenutne epidemioloske situacije. Putnici uslove mogu pronaci na web stranici Ministarstva Spoljnih Poslova https://www.mfa.gov.rs/lat

VAŽNE INFORMACIJE:
POPUSTI:

DOPLATE:

 
Pulja je jedna od 20 pokrajina u Italiji. Nalazi se na jugoistoku zemlje i geografski bi mogla sa se podeli na dve celine. Severni deo čini Bari, glavni grad regije i poluostrvo Gargano, dok je južni deo poznat po interesantnim gradićima kao što su Alberobelo i Leće. Bari je glavni grad ove pokrajine i deveti po veličini grad u Italiji, poznat je kao i grad Svetog Nikole čije se mošti nalaze u gradskoj katedrali. Pulja je poznata i po slikovitom opisu „peta italijanske čizme“. Ime je dobila po drevnom narodu Apulima, koji su naseljavali ovo područje još pre starog Rima. Kao zemlja između dva mora, Jadranskog i Jonskog, ovo je izrazito pomorska oblast sa dugom obalom. Ovde su nastajale legende i stvarali se heroji, a svoje puteve ukrštali Grci, Rimljani, Iliri, Vizantinci i Arapi, čiji su se brodovi, ljuidi, roba i kulture oduvek mešale i kretale između dve obale, između Zapada i Istoka. Pulja sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem predstavlja jedan od najinteresantnijih delova Italije, drugačiji po arhitekturi, neotkriven i zanimljiv

OPIS HOTELA
Hotel Cristal 3* / Bari  https://hotelcristalbari.com-hotel.com/en/
Lokacija: smešten u samom centru Barija, oko 1,5 km od Bazilike Sv. Nikola. Od najbliže gradske plaže je udaljen oko 900m.
Sadržaj hotela: hotel nudi jednostavno opremljene sobe, salu za doručak, sef na recepciji uz doplatu, besplatan Wi Fi u zajedničkim prostorijama.
Smeštaj: svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV, balkon, klima uredjaj.
Usluga: noćenje sa doručkom – buffet (sladak doručak).

 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

 

ZA OVAJ PROGRAM NE POSTOJI MINIMUM ZA REALIZACIJU.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 2 RADNA DANA PO UPLATI AKONTACIJE.

Organizator putovanja: FIBULA AIR TRAVEL AGENCY
Opšti uslovi putovanja agencije Fibula Air Travel od 01.10.2021. godine su sastavni deo ovog programa.
Opisi hotela dostupni su na zvaničmom web site-u Fibula Air Travel www.fibula.rs
Licenca OTP 100/2021, kategorije A od 01.02.2021. godine, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0090/2020, od
20.09.2021. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”,
Beograd, ul. Kondina br.14 , Bankarska garancija broj 90-805-0167972.7 od 24.09.2021, Akcionarskog društva
„HALBANK a. d. Beograd”, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana
nastanka osiguranog slučaja, kod Nacionlne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA