ISTANBUL

Individualni polasci

PRVOMAJSKI PRAZNICI

Paket aranžman: Avion, hotel i transfer

Polazak; 30.04. - 03.05.

4 dana / 3 noći

Program putovanja / Cenovnik br. 2 koji važi od 25.02.2022.

Istanbul - jedinstven grad koji se pruža na dva kontinenta, mesto gde se sudaraju dve kulture Evropska i Azijska, Hrišćanstvo i Islam, kulturni, istorijski i ekonomski centar Turske… Na Taksimu i u istorijskom delu Laleliju, nalaze se hoteli iz naše ponude pešačkoj udaljenosti od hotela su Aja Sofija, Kapali čaršija, Topkapi palata, Plava džamija, Cisterna… “ Ukoliko bi svet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad” - rekao je Napoleon Bonaparte…


Cene u tabeli su izražene u € po osobi, sa uključenim aerodromskim taksama
Noćenje sa doručkom SIM 3*, Laleli
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
325
Noćenje sa doručkom CENTRUM 3*, Sultanahmet
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022 4 DANA / 3 noći
337
Noćenje sa doručkom PREMIST 3*, Taksim
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
342
Noćenje sa doručkom PREMIST 3* - Sultanahmet
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći.
345
Noćenje sa doručkom GRAND WASHINGTON 4* - Aksaray, Laleli, Istanbul
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
366
Noćenje sa doručkom AVICENNA 4*, Sultanahmet
Termin putovanja 30.04.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
348
Noćenje sa doručkom THE PEAK 4*, Taksim
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022 . 4 DANA / 3 noći
392
Noćenje sa doručkom BEYAZ SARAY *, Laleli
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
361
Noćenje sa doručkom THE BYZANTIUM 4*, Sultanahmet
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
355
Noćenje sa doručkom LADY DIANA 4*, Sultanahmet
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
412
Noćenje sa doručkom GRAND BEYEZIT 4*, Laleli
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
366
Noćenje sa doručkom SKALION HOTEL&SPA 4*, Laleli
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
429
Noćenje sa doručkom AKKA LUSH 4* (Ex BVS Lush 4*), Taksim
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
391
Noćenje sa doručkom CROWNE PLAZA OLD CITY 5* - Aksaray, Laleli, Istanbul
Termin putovanja 30.04.2022. - 03.05.2022. 4 DANA / 3 noći
480

 

CENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA!

Molim proverite cene pozivom našim poslovnicama!

 

Doplata za 1/1 sobu, treću odraslu osobu, na pomoćnom ležaju u sistemu, deca od 0 do 11.99 godina, na upit

Provera cena i ukupnog zaduženja, prema konkretnom upitu, kao i tipova soba

i dostupnosti, možete pogledati, klikom na link hotela

 

Važne napomene:

- Ovaj program za individualno putovanje ne obuhvata usluge predstavnika/vodiča. 

- U slučaju otkaza aranžmana ili promene imena, od strane putnika, važe posebni uslovi otkaza; - storno penali u bilo kom trenutku iznose 100%.

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.


NAČIN PLAĆANJA: Gotovinsko plaćanje: 60% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije (tj. minimum, mora biti pokrivena, cena avio karte), preostali iznos odmah; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Kreditne kartice Banca Intesa i Poštanska štedionica na 6 rata bez uvećanja. Plaćanje na rate deponovanim čekovima građana na 6 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel”.


Program putovanja ISTANBUL AVIONOM: 1. dan BEOGRAD - ISTANBUL Let do Istanbula. Transfer od aerodroma do odabranog hotela (mini bus, kombi ili auto). Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 15:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje. 2. dan / 3. dan ISTANBUL Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti... (Zavisno od trenutne epidemiološke situacije u trenutku Vašeg boravka u Turskoj / Istabulu Vlade Republike Turske može menjati svoje odredbe, te tokom radnih dana ili tokom vikenda ograničiti rad šoping centara, prodavnica, restorana, turističkih lokaliteta i muzeja itd., zavisno od mera koje će primeniti Vlada Republike Turska) noćenje. 4. dan ISTANBUL - BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela. Transfer od hotela do aerodroma (mini bus, kombi ili auto). Let do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA: - avionski prevoz na relaciji Beograd - Istanbul - Beograd - troškove aerodromskih taksi (odrasli i deca preko 2 godine). Aerodromske takse su podložne su promenama. - smeštaj u Istanbulu na bazi 3 noćenja sa doručkom u odabranom hotelu - povratni transfer - troškove organizacije aranžmana.


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: - uslugu predstavnika/vodiča - troškove obaveznog međunarodnog putnog osiguranja, SA DOPLATOM ZA COVID, po važećoj tarifi osiguravajuće kuće - troškove preporučenog osiguranja od otkaza, sa uključenim obaveznim međunarodnim putnim osiguranjem, SA DOPLATOM ZA COVID, po važećoj tarifi osiguravajuće kuće  - PCR testiranje i druga dokumenta, vezana za Covid protokol, predviđena za ulazak u Tursku           - troškove fakultativnih izleta - Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Za avio kompaniju TURKISH AIRLINES – NOVI AERODROM; Cena je validna samo za rezervacije na P klasi, na letu avio kompanije TURKISH AIRLINES. Red letenja i vreme letenja avio kompanije TURKISH AIRLINES, su podležna promenama, čak i nakon potvrde i štampe avio karte; Na avio kompaniji TURKISH AIRLINES dozvoljeno je maksimalno 30 kg prtljaga i 8 kg ručnog prtljaga.  ili
Za avio kompaniju Air Serbia – NOVI AERODROM; Cena je validna samo za rezervacije na P klasi, na letu avio kompanije Air Serbia. Red letenja i vreme letenja avio kompanije Air Serbia, su podležna promenama, čak i nakon potvrde i štampe avio karte; Na avio kompaniji Air Serbia dozvoljeno je maksimalno 23 kg prtljaga i 8 kg ručnog prtljaga. ili
Za avio kompaniju Pegasus Airlines – AERODROM SEBIHA GOKCEN; Cena je validna samo za rezervacije na G klasi, na letu avio kompanije Pegasus Airlines. Red letenja i vreme letenja avio kompanije Pegasus Airlines, su podležna promenama, čak i nakon potvrde i štampe avio karte; Na avio kompaniji Pegasus Airlines dozvoljeno je maksimalno 20 kg prtljaga i 8 kg ručnog prtljaga.
U slučaju promene, otkaza ili pomeranja letova od strane avio kompanija TURKISH AIRLINES  ili  Air Serbia ili Pegasus Airlines, putnici će o istom biti obavešteni u zakonskom roku, prema pravilima avio kompanija TURKISH AIRLINES ili Air Serbia ili Pegasus Airlines. Vremena leta prema rasporedu avio kompanija.
Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju sa Fibula Air Travelom, obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Fibula Air Travela.
Državljani Srbije mogu da uđu na teritoriju Turske bez obaveze karantina ili testiranja pod uslovom da poseduju
1. Potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnog organa R. Srbije. Lica do 18 godina starosti, mogu da uđu u Tursku u pratnji odraslog člana porodice koji poseduje potvrdu o vakcinaciji.
2. Lica koja su preležala COVID-19, mogu da uđu u Tursku sa potvrdom o imunitetu izdatom od strane nadležnog organa R. Srbije, ne stariji od 3 meseca. 
3. Antigenski test, ne stariji od 48 sati, od trenutka izrade, pre ulaska u Tursku.
4. Za državljane Srbije koji nisu vakcinisani neophodan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. Test je potreban za sva lica starija od šest godina.
U slučaju da lice ulazi u Tursku drumskim prevozom i ne poseduje negativan PCR test, obavezan je karantin na adresi koja se prijavi kao mesto boravka. Ukoliko se ne poseduje adresa boravka, mesto karantina će utvrditi nadležna zdravstvena uprava. Sedmog dana karantina se lice testira i ukoliko rezultat bude negativan, karantin se prekida.
U roku od 72 sata pre dolaska u Tursku neophodno je elektronski se registrovati putem sledećeg linka: https://register.health.gov.tr/ . Tokom registracije se dodeljuje takozvani HES KOD koji predstavlja elektronski vid praćenja zdravstvenog stanja putnika. Neophodan je za ulazak u sve tržne centre, restorane, državne ustanove i druge objekte. Svi putnici su dužni da pri ulasku u Tursku pokažu isti u štampanoj ili elektronskoj formi. 
U skladu sa najčešćim pitanjima koja nam pristižu od putnika, dodajemo i razjašnjenja:- Deca mogu da putuju u Tursku bez PCR testa isključivo u pratnji svojih roditelja koji su revakcinisani, ne i drugih članova porodice (punoletna braća i sestre, bake ili deke). - Prihvataju se sve vakcine za koje je Agencija za lekove i medicinska sredstva R. Srbije potvrdila bezbednost, efikasnost i kvalitet i izdala dozvolu za upotrebu leka. - Ukoliko je osoba vakcinisana jednom dozom AstraZeneca vakcine i putem e-Uprava portala dobije traženi sertifikat, sa njim se može putovati u Tursku. Nije neophodno da budu dve doze kada je AstraZeneca u pitanju.

PUTNICI SU saglasni da pribave negativan pcr test, ukoliko isti bude uslov za ulazak na izabranu destinaciju, ne stariji od 72 sata od trenutka uzorkovanja, kao i sa važećim covid protokolom.

Uslove za ulaz u Srbiju po povratku iz Turske propisuje R. Srbija i zavise od trenutne epidemiološke situacije. Putnici uslove mogu naći na web site-u Ministarstva Spoljnih Poslova https://www.mfa.gov.rs/gradjani/ulazak-u-srbiju/covid-19-uslovi-za-ulazak
VAŽNO: Opisi hotela tj. smeštajnih jedinica su na našem zvančnom web site-u www.fibula.rs, koji je sastavni deo programa putovanja. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju sa Fibula Air Travelom, informisu i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja Fibula Air Travela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće.
Opisi hotela se nalaze na našoj zvaničnoj stranici Fibula Air Travel www.fibula.rs Organizator putovanja: FIBULA AIR TRAVEL
Aranžman je rađen na bazi individualnog putovanja, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje  o otkazu je 5 dana pre datuma polaska. U slučaju otkaza aranžmana od strane organizatora putovanja, uplaćena sredstva organizator vraća putniku u roku od 5 dana. Opšti uslovi putovanja agencije Fibula od 01.10.2021. godine su sastavni deo ovog programa.
Licenca OTP 100/2021, kategorije A, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0090/2020, od 20.09.2021. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br.14 , Bankarska garancija broj 90-805-0167972.7 od 24.09.2021., Akcionarskog društva „HALBANK a. d. Beograd”, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,
kod Nacionlne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”

ISTANBUL - OPIS HOTELA:

SIM HOTEL 3* - Laleli, Istanbul
Položaj: Hotel Sim smešten je u Istanbulu, na 2 km od Sulejmanove džamije i Konstantinovog stuba, na 2,7 km od Cisterne Bazilike i na 2,9 km od Plave džamije. Pijaca začina se nalazi na 3,1 km, a Kapali čaršija na 3,2 km od hotela Sim. Tramvajska stanica Aksaray i železnička stanica Yenikapi nalaze se na 400 metara od hotela. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km. Sadržaj: Hotel Sim ima vrt, recepciju, zajednički salon i bar, Wi-Fi internet na recepciji. Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima. Usluga: Noćenje sa doručkom Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.  Napomena: Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu.

PREMIST 3* - Taksim, Istanbul
Položaj: Ovaj hotel je smešten u srcu Istanbula i na samo nekoliko minuta hoda do trga Taksim. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim znamenitostima grada. Nalazi se na oko 100 metara od ulice Istiklal, oko 0.4 km od Metro stanice Taksim-Talimhane Exit. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen. Sadržaj: Recepcija, restoran, Wi-Fi internet, u lobiju itd. Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standard sobe (do 17 m2) imaju kablovsku TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, set za pripremanje kafe/čaja, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.  Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

PREMIST 3* - Sultanahmet, Istanbul
Položaj
: Hotel je smešten u srcu Istanbula, na Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, između Plave džamije i Aja Sofije od kojih je udaljen oko 500 metara. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. Sadržaj: Hotel ima restoran, bar, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji, malu baštu... Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, mini frižider, sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, klimu. Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

CENTRUM 3* - Sultanahmet, Istanbul
Položaj: Hotel se nalazi u blizini palate Topkapi. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije i Kapali čaršije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. Sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran na vrhu hotela, sa panoramskim pogledom na grad i bar, Wi-Fi internet na recepciji, hamam, saunu, masažu itd. Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klimu. Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

BEYAZ SARAY 4*- Laleli, Istanbul
Položaj: Hotel je smešten u centru Istanbula, na samo 400 metara od Kapali čaršije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 200 metara od tramvajske stanice Beyazit, oko 41 km od aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Sadržaj: Hotel ima restoran, restoran sa terasom, bar, recepciju, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, masaža), Wi-Fi internet na recepciji. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima. Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

GRAND WASHINGTON 4* - Aksaray, Laleli, Istanbul
Položaj: Hotel Grand Washington 4* se nalazi u oblasti Laleli, starom delu Istanbula, na oko 15 minuta hoda od čuvene Kapali čaršije (oko 1 km), od Sulejmanove džamije oko 800 metara, a od Aja Sofije oko 1,9 km, od trga Taksim oko 3,7 km, od metro stanice Vezneciler udaljen je oko 100 metara... Od aerodroma Istanbul udaljen je oko 46 km, a od aerodroma Sebiha Gokcen oko 41 km. Sadržaj: Hotel ima recepciju, bazen, zatvoreni bazen (koji je otvoren tokom čitave godine), otvoreni bazen (sezonski), tursko/parno kupatilo, masaža (uz doplatu, na licu mesta), spa i wellness centar, sauna, Wi-Fi internet na recepciji, suvenirnica, prodavnice u hotelu, frizerski/kozmetički salon itd. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Hotel raspolaže sa ukupno 121 smeštajnom jedinicom i standardnim sobama sa francuskim ili sa dva odvojena ležaja (~18 m2); trokrevetnim sobama (~25m2); porodičnim sobama (uz mogućnost smeštaja 4 odrasle osobe, površine ~30m2, u kojima se nalaze 2 odvojena ležaja + 1 francuski ležaj). Sve sobe uključuju moderne sadržaje poput flat-screen TV-a sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo (tuš/kada) sa fenom za kosu i papučama, klima uređajem, sefom, električnim kuvalom, kao i besplatan pribor za pripremu kafe/čaja. Usluga: Noćenje sa doručkom - Doručak na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto). Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pućenje u celom objektu.

AVICENNA 4* - Fatih-Sultanahmet, Istanbul
Položaj: Ovaj skromniji hotel 4* ima sjajnu lokaciju, smešten u srcu Istanbula, u Fatihu - Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, oko 450 metara od Plave džamije i na dalje Aja Sofije, Rimskog hipodroma, Topkapi palate… Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 41 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Sadržaj: U udobnom kafeu na terasi hotela, gosti hotela mogu uživati u pogledu na Mramorno more. Hotel ima dvorišni vrt, restoran, bar, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji… Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, papuče, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, električno kuvalo, telefon, klima. Sobe mogu imati pogled na unutrašnje dvorište, na vrt ili na grad. UslugaNoćenje sa doručkom Doručak, švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje je zabranjeno u celom objektu.

THE PEAK 4* - Taksim, Istanbul
Položaj: Hotel je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.5 km trga Taksim, na dnu Istiklal ulice, u blizini Hard Rock Café-a, šoping zone Taksima, u oblasti Beyoglu (Pera), jednom od najstarijih delova Istanbula, na oko 500 metara od Galata kule. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim istorijskim znamenitostima grada. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen.  Sadržaj:  Recepcija, dva restorana, Wi-Fi internet na recepciji, bar, sneck bar, itd. Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standard sobe (do 18 m2) imaju SAT TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), papuče, fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). U nekim sobama koje su uređene u ekscentričnom stilu, umivaonik se nalazi u samoj sobi, sa zasebnim kupatilom. Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.  Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

THE BYZANTIUM 4* - Sultanahmet, Istanbul
Položaj: Hotel je smešten u srcu Istanbula, na Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, između Plave džamije i Aja Sofije od kojih je udaljen oko 300 metara. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km.  Sadržaj: Hotel ima restoran, snack bar, bar, recepciju, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, masaža, fitnes), Wi-Fi internet na recepciji, krovnu terasu sa panoramskim pogledom na Istanbul, Mramorno more i Prinčevska ostrva. Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klimu. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.  Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

LADY DIANA 4* - Sultanahmet, Istanbul
Položaj: Hotel je smešten u srcu Istanbula, u Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, oko 300 metara od Plave džamije i na dalje Aja Sofije, Rimskog hipodroma, Topkapi palate… Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 41 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Sadržaj: Hotel ima restoran, krovni restoran, sa pogledom na Plavu džamiju, bar, recepciju, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, masaža), Wi-Fi internet na recepciji… Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), fen za kosu, papuče, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, električno kuvalo, telefon, klima. UslugaNoćenje sa doručkom Doručak, švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje je zabranjeno u celom objektu.

GRAND BEYAZIT 4* - Laleli, Istanbul
Položaj: Hotel je smešten u srcu Istanbula, na oko 350 metara od Kapali čaršije, na oko 1.2 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Sadržaj: Hotel ima restoran, snack bar, bar, recepciju, fitnes, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), Wi-Fi internet na recepciji itd. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima. Usluga: Noćenje sa doručkom Doručak, kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.

SKALION HOTEL&SPA 4* - Laleli, Istanbul
Položaj: Elegantno uređen hotel Skalion Hotel&Spa se nalazi na oko 800 metara od Kapali čaršije, a tramvajska stanica je udaljena oko 200 metara. Smešten je na pešačkoj udaljenosti od Aja Sofije i Plave džamije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 43 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 41 km. Sadržaj: Hotel ima recepciju, restoran na vrhu hotela, sa panoramskim pogledom na grad i bar, Wi-Fi internet na recepciji, hamam, saunu, masažu itd. Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, bade mantil i papuče, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klimu, električno kuvalo za čaj i kafu. Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

AKKA LUSH 4* (Ex BVS Lush 4*) - Taksim, Istanbul
Položaj
: Ovaj hotel je smešten u srcu Istanbula i na samo nekoliko minuta hoda do trga Taksim. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim istorijskim znamenitostima grada. Nalazi se na oko 0,2 km od ulice Istiklal, oko 0.5 km od Metro stanice Taksim-Talimhane Exit, 1.3 km od Galata Tornja, oko 2.7 km od Sulejmanove džamije, oko 2.8 km od Aja Sofije. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 44 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 39 km. Sadržaj:Hotel Akka Lush 4* sadrži restoran, recepciju, kafe u lobiju hotela, tursko kupatilo, saunu itd. Smeštaj: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standard sobe, bez pogleda (pogled uglavnom na unutrašnjost hotela), imaju SAT TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), papuče, fen za kosu, set za pripremanje kafe/čaja, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). Superior sobe imaju pogled, uglavnom na grad. Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

RICHMOND 4* - Taksim, Istanbul
Lokacija: Hotel se nalazi u aveniji Taksim, u glavnoj ulici Istikal, u centru zabave, kulture i šopinga. Stari deo grada Laleli je udaljen oko 4 km. Novi aerodrom Istanbul je udaljen oko 44 km, a aerodrom Sebiha Gokcen oko 39 km. Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, lift, restoran, bar, menjačnicu, room servis, Wi-Fi internet na recepciji, salu za konferencije itd. Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Svaka soba ima klimu, grejanje, kupatilo, terasu, SAT TV, ketler za čaj i kafu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), fen za kosu, sef (uz doplatu, na licu mesta). Usluga: Noćenje sa doručkom. švedski sto-samoposluživanje (izbor više vrsta jela).
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

CROWNE PLAZA OLD CITY 5* - Aksaray, Laleli, Istanbul
Položaj: Hotel Crowne Plaza Old City 5* je smešten u Istanbulu, na 400 metara od Kapali čaršije. Aja Sofija i železnička stanica Sirkeči udaljene su oko 3 km od hotela. Hotel se nalazi na oko 35 km od aerodroma Sabiha Gokcen i oko 38 km od novog aerodroma. Sadržaj: Hotel Crowne Plaza Old City 5* u ponudi ima bazen u zatvorenom i teretanu. Gostima je na raspolaganju, Wi-Fi internet dostupan na javnim mestima hotela, recepcija 24 sata, restorani, nekoliko barova. Gostima su dostupni spa centar sa raznovrsnim kozmetičkim tretmanima i teretana sa kardiovaskularnom opremom, razne masaže, spa i wellness paketi, tursko kupatilo, sauna itd. Smeštaj: Hotel Crowne Plaza Old City 5* se sastoji od 4 arhitektonski različite zgrade, različitih stilova. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Elegantno uređene sobe hotela Crowne Plaza Old City, poseduju SAT TV, aparat za čaj/kafu i kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, bade mantil, papuče, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj itd. Usluga: Noćenje sa doručkom Doručak švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.  Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.

ELITE WORLD HOTEL 5* - Taksim, Istanbul
Položaj: Hotel se nalazi se na oko 250 metara od Trga Taksim. Od hotela Elite World Istanbul stiže se za nekoliko minuta hoda do ekskluzivne Ulice Istiklal. Hotel se nalazi na 400 metara od stanice metroa Taksim, odakle možete lako stići do drugih delova grada. Kongresni centri Istanbul i Lutfi Kirdar, Koncertna dvorana Džemal Rešit Rej i Teatar Muhsin Ertugrul udaljeni su manje od 1,3 km. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodorma i oko 43 km od aerodroma Sabiha Gokcen. Sadržaj: Hotel poseduje spa centar sa potpunom uslugom i raznovrsne ugostiteljske objekte, uključujući 2 restorana, kafe i bar, zatim Wi-Fi internet, n javnim mestima u hotelu, prodavnicu. U restoranu Elite služe se klasična jela turske i svetskih kuhinja. Gostima su na raspolaganju salon i bar u foajeu, a u restoranu Brasserieli mogu uživati u laganim obrocima. Ugostiteljski objekat Coffee Company uređen je u stilu koji podseća na klasične italijanske kafee i nudi veliki izbor kafa. Ukoliko vodite zdrav život, Fit Bar vam nudi lagane obroke, sveže voćne sokove i energetske napitke. Rekreativni sadržaji hotela Istanbul Elite World uključuju bazen u zatvorenom sa mozaikom, dečiji bazen i fitnes centar. Na raspolaganju je i mermerno tursko kupatilo, masaža, Spa i Welness paketi, pedikir, manikir itd. Sobe: Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe u hotelu Elite World Istanbul uređene su u neoklasičnom stilu. Smeštajne jedinice uključuju flat-screen SAT TV, mini frižider, sef (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, radio, električni čajnik, luksuzno mermerno kupatilo, fen za kosu, bade mantil. Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni. Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. Napomena: Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.