PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2023. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

 

OPIS DESTINACIJE

Halkidiki je jedna od najpopularnijih destinacija među našim turistima, smeštena u sevorozapadnom delu Egejskog mora. Svojim oblikom podseća na Posejdonov trozubac. Zelena prostranstva koja se protežu sve do obale daju tirkiznom moru posebnu čar. Čine ga tri manja poluostrva: Kasandra na jugozapadu, Sitonija na jugu i cetralnom delu i Atos na jugoistoku.

Kasandra je najrazvijenije poluostrvo i dom je brojnim odmaralištima, tavernama i i noćnim klubovima. Nea Mudanja, Afitos, Kalitea, Hanioti, Pefkohori, Polihrono su samo neka od mesta koje možete posetiti i uživati u čarobnom plavetnilu, mirisu borovih šuma uz nezaobilazne grčke specijalitete i muziku.

Sitonija je drugo poluostrvo na Halkidikiju. Brojni ribarski zaseoci, živopisne luke, mešavina plavetnila mora i zelenilo čine interesantan pejzaž poluostrva. Mnoge plaže vode do mirnih, kristalno plavih voda zaštićenih zaliva. Sitonija predstavlja raj za porodice sa decomi parove, jer pored mnoštva sadržaja pruža pre svega mir i opuštajuću atmosferu. Najatraktivnija turistička mesta na Sitoniji su Neos Marmaras, Sarti, Nikiti itd.

Atos nosi ime po istoimenoj planini koja se na njemu nalazi – Atos ili Sveta Gora. Na poluostrvu se nalaze brojni stari manastiri, među kojima je i manastir Hilandar, pa je samim tim pravi raj za mnoge vernike i ljubitelje religije i kulture. Veći deo poluostrva mogu posetiti samo muškarci i to uz prethodnu najavu. Mesto za koje ovo pravilo ne važi je Uranopolis, u kome se nalaze hoteli, taverne, prodavnice. Za sve one koji žele potpuni mir, Uranoplis je pravi izbor, za koji se veruje da je ,,kapija u nebo” i granica između ljudskog i božanskog.

PROGRAM PUTOVANJA

USLOVI PLAĆANJA
Cene su izražene u €. Plaćanje se vrši isključivo u dinaraskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko rezervacija nije uplaćena u celosti, ostatak duga se izražava u € i plaća prema srednjem kursu NBS na dan uplate. U slučaju poremećaja cena na tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena ostatka duga putnika.

NAČIN PLAĆANJA

CENA USLUGE OBUHVATA:

CENA USLUGE NE OBUHVATA:

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

VAŽNE INFORMACIJE:

 

Program putovanja / Cenovnik br. 1 koji važi od 22.11.2022.
Opšti uslovi putovanja agencije Fibula od 01.10.2021. godine su sastavni deo ovog programa.
Licenca OTP 100/2021, kategorije A, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0090/2020, od 20.09.2021. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br.14 , Bankarska garancija broj 90-805-0167972.7 od 24.09.2021, Akcionarskog društva „HALBANK a. d. Beograd”, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,
kod Nacionlne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”