PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAANTALIJA AVIONOM :: Program Putovanja leto 2022. Fibula Travel

 

Program putovanja ANTALIJA

1. dan: BEOGRAD - ANTALIJA: Sastanak učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla, kod šaltera za check-in (prijava za let) min. 2,5 sata pre poletanja aviona. Let do ANTALIJE (oko 2 sata). Transfer do hotela. Smeštaj u sobe posle 14:00 h. Noćenje.
2- 7/10/14. dan: ANTALIJSKA REGIJA: Slobodne aktivnosti (boravak u odabranom hotelu, na bazi uplaćene usluge).
8/11/15.dan: ANTALIJA - BEOGRAD: Napuštanje soba najkasnije do 10:00h. Transfer na aerodrom prema obaveštenju predstavnika agencije na destinaciji. Let do Beograda. Kraj programa.
(*Prvi i poslednji dan su namenjeni za putovanje i transfer)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

POPUSTI:

VAŽNO: Putnici moraju da imaju PASOŠ KOJI JE VALIDAN NAJMANJE 6 MESECI nakon planiranog datuma povratka iz Turske. Pasoš takođe ne sme da bude stariji od 10 godina. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju sa Fibula Travelom, informišu i upoznaju sa PROGRAMOM PUTOVANJA i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. U slučaju kašnjenja aviona, nakon obavljenog čekiranja, putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe aerodroma u Beogradu/ANTALIJA. Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Ulazak u Tursku će biti omogućen srpskim državljanima po važećem Covid protokolu.

Antalija je glavni i najveći grad Sredozemne oblasti Turske na krajnjem jugu zapadnog dela Turske. Poznate plaže u Antaliji sa kristalno čistim morem su: Lara Kundu i Konyaalti. Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat. Grad je prepun prodavnica, restorana, kafića. Kemer mesto gde je Taurus planina najbliža moru. Okružen je četinarima. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. Poznat je po dugim šljunkovitim plažama, sa “Plavom zastavicom”. Belek je novo turističko naselje, koje se nalazi na samo 30 km od Antalije, poznato po prelepim peščanim plažama, hotelima najviše kategorije, uređenim baštama i golf terenima. Grad Side odlikuju uske ulice i pregršt lokaliteta sa antičkim ostacima, peskovite plaže, kafići i restorani.

Minimum za realizaciju programa 100 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre polaska. U slučaju otkaza aranžmana od strane organizatora putovanja, uplaćena sredstva organizator vraća putniku u roku od 5 dana.OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Fibula Travel od 01.10.2021. godine su sastavni deo ovog programa. Opisi hotela dostupni su na zvaničnom web site-u Fibula Travel www.fibula.rs. Licenca OTP 100/2021, kategorije A, Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0090/2020, od 20.09.2021. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br.14 , Bankarska garancija broj 90-805-0167972.7  od 24.09.2021, Akcionarskog društva „HALBANK a. d. Beograd”, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, kod Nacionlne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate. Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 21 dana pre početka aranžmana, Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina), Kreditne kartice Banca Intesa na 6 rate bez uvećanja, Čekovi građana: Akontacija iznosi 40% od ukupnog iznosa, a preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana, tako da poslednja rata dospeva najkasnije 15. decembra 2022. godine (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu); Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FIBULA. Cena za “Rani Buking “je važeća (po uslovima hotela) samo uz uplatu od 40%-100% od cene aranžmana
Na stranici na https://www.fibula.rs/sr/pages/turska-letovanje-avionom možete se detaljnije informisati o USLOVIMA ZA ULAZAK u Tursku.